Wijnhuizen

Finca Agostino

Finca Agostino is het verhaal van vier broers; Vincenzo, Rosalia, Sebastian en Miguel Agostino, die hun jeugd in de jaren zestig doorbrachten in Mendoza voordat zij zich met hun familie in Canada vestigden. Mendoza bleef altijd in hun gedachten als het land van hun jeugd, grootvader Sebastiano, omringd door wijngaarden waar hij werkte.

Casas del Bosque

Casas del Bosque ligt op 70 km van Santiago, de hoofdstad van Chili, 30 km van een van de belangrijkste havens van Chili: Valparaiso.

Señorío de Otazu

Het wijnhuis Otazu dateert uit 1840 toen de eerste wijngaard Franse stijl in Navarra werd gebouwd; de 115 hectaren wijngaard liggen op 6 km afstand van Pamplona en zijn Vinos de Pago wijngaarden. Vinos de Pago wijngaarden liggen in een DO-gebied waar men wijn maakt van zeer hoge kwaliteit.

Cava Varias

Het wijnhuis Varias is opgericht in 1918 door de familie Miro in Sant Sadurni d'Anoia in Alt Penedes, de bakermat van de D.O. Cava

Valdecuevas

Valdecuevas, gelegen in de Rueda, betekent letterlijk Vallei van de Grotten,gebruikt om wijnen te bewaren en te koelen. 

Bodegas y Viñedos Zuazo Gaston

De Bodegas Zuazo Gaston is gevestigd in het kleine dorp van Oyon in Rioja Alavesa; de wijnmakerij wordt geleid door de derde generatie wijnmaker Prudencio Zuazo Gaston.

El grillo y La luna

El Grillo y La Luna is ontstaan uit de droom van twee families Calvo en Pan die hun droom in 2008 tot werkelijkheid hebben gemaakt.

Viñedos Calidad‎ Alex

Vinedos de Calidad heeft zich gecommitteerd aan historische wijnvariëteiten uit de regio, waardoor de wijnen een uniek karakter hebben.

Viñedos Sierra Cantabria

Al vijf generaties lang, sinds 1870, is de familie Eguren toegewijd aan de wijnbouw; het familiebedrijf produceert de beste wijnen van Rioja.

Viñedos de Páganos

De wijnmakerij Viňedos de Paganos is door de familie Eguren in 1998 aangelegd. Doel:  hoog kwalitatieve wijnen met moderne signatuur.

Señorío de San Vicente

In 1991 was de eerste Señorío de San Vicente een feit: een doorbraak voor de rest van de neo-klassieke wijnen van Santa Cantrabria.

Dominio de Eguren

De druiven van de wijnen Dominio de Eguren komen uit - door het familiebedrijf Eguren - exclusief geselecteerde  Spaanse wijngaarden.

Bodegas Gutiérrez de la Vega

Oenoloog Felipe Gutierrez de la Vega richtte zijn wijnmakerij in 1987 op in het verre bergdorp van Parcent, gelegen tussen valleien en bergen.

Verkooppunten

Onze wijnen zijn bij diverse verkooppunten verkrijgbaar, klik hier om het overzicht van onze verkooppunten te bekijken.

Lees verder

Restaurants

Onze wijnen zijn bij diverse restaurants verkrijgbaar, klik hier om het overzicht van onze restaurants te bekijken.

Lees verder

Galladio World Products • Korssendijk 32 • 2811 HK Bodegraven-Reeuwijk • T +31 (0)182-331096 • F +31 (0)182-331091 • worldproducts@galladio.nl